Smedjan är inte bara en Smedja!

Smedjan är bra inte en Smedja!

Isabella och jag håller även på med musikproduktion, vilket har stannat upp ett tag med anledning av flytten från Stockholm till vår kära stad Nora. Uppstarten av Smedjan har också tagit mycket tid vilket har gjort att vårt musikskapande har fått stå åt sidan.

Till vår musikproduktion använder vi oss bl.a av egentillverkade musikinstrument både i trä och metall för att skapa unika ljud, genom att t.ex. micka upp och ansluta mikrofoner till olika pedaler. Här kan endast fantasin sätta gränser!

Vi har även framträtt live några gånger med dessa instrument bla. under en meditativ gudstjänst i en kyrka på Södermalm i Stocholm. Isabella sjöng och spelade våra egna stycken på en flygel och jag spelade på våra metallinstrument. Det blev verkligen en häftig och märklig spelning. Glömmer aldrig pastorns blick när vi kånkade in instrumenten i kyrkan och ännu mer när jag började spela på vår ”rymdtrumma” som bara dånade i hela kyrksalen. Ballt blev det och ett minne för livet!

Har ni några idéer på att bygga instrument i metall så hör gärna av er till oss! Kom ihåg att bara fantasin sätter gränser och vi själva har gjort helt unika ljudinspelningar med bland annat dessa instrument.

Sol, MéHiel ljudskapare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *