Så mycket mer än en Smedja…

Så mycket mer än en Smedja… 

Idag fick vi tillökning av rengöringsprodukter från Sonett. Vi älskar Sonetts sortiment och eftersom butiken är uppbyggd efter devisen: ”Vi säljer det vi själva tycker om och använder i hemmet” så får Sonett självklart även följa med in i butiken. 

Alla ingredienser som används i Sonetts produkter är fullständigt biologiskt nedbrytbara och innehåller inga syntetiska doftämnen, färgämnen och konserveringsmedel, och de innehåller inte enzymer, petrokemiska tensider, blekmedel, genteknik eller nanoteknologi.

Vi har följande i sortimentet:

Handdiskmedel; ”Lemon” med eterisk citrongräsolja och ”Calendula” med ringblomsextrakt som återfuktar huden och med doft av eterisk apelsin och bergamottolja. Maskindiskpulver. Wc-rent. Avkalkningsmedel. Tvättmedel för ull och silke med en tvålbas på olivolja. Ullkur med lanolin. Är man en flitig användare av ullkläder behöver dessa ibland återfettas med lanolin för att återfå den ursprungliga fetthalten. De ökar också plaggets elasticitet. 

Vi har haft en stor efterfrågan på galltvål vilket vi nu också fått in. Den är högeffektiv mot fläckar från kulspetspennor, bläck, blod, frukt, fett etc. Passar för vita och färgäkta textilier. 

Solkram

I…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *