Medlem i föreningen Ljusstråk

Nu har vi blivit invalda och är nu medlemmar i föreningen Ljusstråk. Ljusstråk är ett nätverk med konstnärer, konsthantverkare, scenartister, musiker, dansare, författare, poeter och gallerister med säte i Nora, Örebro län. Ljusstråk har varje år ett evenemang första hela helgen i september med öppna ateljéer, konst, musik, dans och teater.

I Ljusstråks samlingsutställning som pågår från den 8 augusti till den 6 september i Bryggerihuset i kv. Bryggeriet i Nora visas verk av alla deltagare i Ljusstråket. I samlingsutställningen kommer vi visa upp tre tidiga verk i betong och stål, som går att beskåda direkt vid entréplanet. Det gamla bryggerihuset är en helt fantastisk miljö för att visa upp konsthantverk m.m. och vi kan garantera att det blir en fin och kreativ utställning att beskåda detta år, som dessutom är 20-årsjubileum.Nu har vi blivit invalda och är nu medlemmar i föreningen Ljusstråk. Ljusstråk är ett nätverk med konstnärer, konsthantverkare, scenartister, musiker, dansare, författare, poeter och gallerister med säte i Nora, Örebro län. Ljusstråk har varje år ett evenemang första hela helgen i september med öppna ateljéer, konst, musik, dans och teater.

I Ljusstråks samlingsutställning som pågår från den 8 augusti till den 6 september i Bryggerihuset i kv. Bryggeriet i Nora visas verk av alla deltagare i Ljusstråket. I samlingsutställningen kommer vi visa upp tre tidiga verk i betong och stål, som går att beskåda direkt vid entréplanet. Det gamla bryggerihuset är en helt fantastisk miljö för att visa upp konsthantverk m.m. och vi kan garantera att det blir en fin och kreativ utställning att beskåda detta år, som dessutom är 20-årsjubileum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *